Solarninovinky.cz

Dnes začíná veletrh Střechy Praha

Solar PrahaPořadatelé největší události v oboru střech u nás i ve střední Evropě si Vás dovolují pozvat na 16. ročník veletrhu STŘECHY PRAHA, který se bude konat 23. – 25. 1. 2014 v PVA EXPO PRAHA Letňany. V souběžném termínu se uskuteční ještě další tři veletrhy, jejichž nomenklatura se vzájemně doplňuje. Jsou to veletrhy Solar Praha, Řemeslo Praha a For Pasiv.

Veletrhu Střechy Praha se pravidelně účastní nejvýznamnější výrobci a dodavatelé z oboru. Kromě široké škály střešních krytin, izolací a doplňků budou k vidění například i všichni velcí hráči z oblasti střešních oken figurujících na českém trhu. Na své si přijdou i návštěvníci hledající ekologická řešení pro svůj dům.

Organizátor akce Střechy Praha jej pořádá už pošestnácté a letos očekává patnáct až dvacet tisíc návštěvníků. Ti mohou v Letňanech souběžně navštívit také menší veletrhy Řemeslo Praha a Solar Praha, který je zaměřený na alternativní zdroje. Nabídku doplňuje ještě veletrh For Pasiv, který se zabývá nízkoenergetickými, pasivními a nulovými stavbami a pořádá jej společnost ABF.

Každý den budou na veletrhu probíhat také přednášky a fungovat poradenská centra. A to zdarma. Uveďme několik příkladů. Na otázku „Fotovoltaika bez dotací – má to smysl?“ odpoví Tomáš Baroch z České fotovoltaické asociace, a to v pátek od 15 hodin a v sobotu od 12 hodin. Na přednášce o novém občanském zákoníku se lidé dozvědí, jak tento diskutovaný soubor zákonů ovlivnil stavebnictví (čtvrtek od 12.45, pátek od 14 hod.).

Datum: 27.7.2014 | Rubrika: Solarninovinky.cz

Zdroj: Solarninovinky.cz