Solarninovinky.cz

Jak investovat do fotovoltaiky na Ukrajině?

Společnosti B.I.D. services, s.r.o. organizuje seminář na téma Fotovoltaika na Ukrajině – příležitosti a rizika, který se uskuteční 29.5.2013 v hotelu Novotel v Praze. Na semináři vystoupí odborníci na fotovoltaiku z Ukrajiny i ČR. 

title=


Po utlumení podpory fotovoltaiky v ČR i v Evropě začínají investoři i dodavatelé technologií hledat nové trhy, kam investovat či kde uplatnit své výrobky. Momentálně se nejdynamičtěji jeví ukrajinský trh, ale existují zde i jistá rizika. Na příležitosti, rizika a podmínky podnikání na Ukrajině bude zaměřen tento seminář.

Jaké jsou aktuální výkupní ceny solární energie na Ukrajině? Budou se snižovat? Jaké jsou podmínky pro získání podpory formou minimálních výkupních cen? Jaká je možnost financování projektů českými a ukrajinskými bankami? Jaká jsou na Ukrajině investiční rizika? Nedojde ke stejné situaci jako v ČR? Jaké jsou možnosti exportu PV technologií a služeb do této oblasti?

Na tyto a mnohé další otázky se budou snažit odpovědět lektoři na tomto semináři. Bližší informace o semináři naleznete ZDE

Datum: 9.5.2013 | Rubrika: Solarninovinky.cz

Zdroj: Solarninovinky.cz